Стојанчо Бучков е еден од македонските учесници во новата сезона на бугарскиот „X Factor“. На аудициите, 22-годишниот гевгеличанец одушеви со изведбата на баладата „Clown“ од Емели Санде.

Жирито имаше само пофални зборови за талентираниот Македонец.

СПОДЕЛИ