Манекенките Адријана Лима и бремената Ана Беатриз Барос разубавуваа грандиозна ревија во Турција.

Убавите Бразилки заедно дефилираа на пистата во Анталија и инстантно го привлекоа вниманието на публиката која броеше 5.000 лица.

СПОДЕЛИ