Славната актерка Анџелина Џоли присуствуваше на холивудската манифестација Governors Awards. каде беше задолжена за врачување на почесен Оскар на продуцентката и режисерка Анес Варда.

Џоли блесаше креација на Елизабета Франки и сјајни дијаманти.

Анџелина ЏолиАнџелина ЏолиАнџелина Џоли

СПОДЕЛИ