Прекрасната Анџелина Џоли ја краси насловната страница на новото издание на магазинот Harper’s Bazaar.

Магазинот слави 150 години постоење, а по тој повод, Џоли напиша есеј кој се фокусира на правата на жените и заштитата на животната средина.

Фото-сесијата е направена во Намибија, родното место на ќерката на Џоли, Шајло.

IMAGE 1IMAGE 2

СПОДЕЛИ