Новата генерација ангели на Victoria’s Secret се ѕвездите од спотот за новата песна на Џастин Бибер и Дејвид Гета.

Џасмин Тукс, Елза Хоск, Сара Сампајо, Роми Страјд, Марта Хант и Стела Максвел ја пеат „2U“, која станува летен хит.

СПОДЕЛИ