Иако можеби навидум не изгледа така, дечињата знаат да бидат вистинска копија на родителите во одредени црти на лицето или гестови.

Тоа најдобро се гледа на фотографиите, а еден таков пример е фотката која ја сподели Тина Ноулс, мајката на Бијонсе на својот Инстаграм профил. Тина сподели фотка од нејзината ќерка Бијонсе, кога била мала.

dokaz-deka-blu-ajvi-e-mini-verzija-na-mama-bijonse-foto-01.jpg

 

СПОДЕЛИ