Познатата актерка Џесика Алба ја поддржа најновата гала на организација Baby2Baby која цели да им обезбеди на сиромашните семејства производи за хигиена и облека за деца до 12-годишна возраст.

На црвениот тепих таа го истакна трудничкото стомаче во црн фустан со чипка. Креацијата е дело на модниот бренд Brock Collection.

Џесика АлбаЏесика АлбаЏесика Алба

СПОДЕЛИ