Џими Чу ја објави камањата за својата нова колекција. Кампањата е за колекцијата ресорт 2018 и во истата се појавува познатата манекенка и актерка Кара Делавин.

Гламурозни чизмички и сандали стојат во центарот на колекцијата, додека на периферијата ротираат ниски обувки инспирирани од машкиот стил.

Џими ЧуЏими ЧуЏими ЧуЏими ЧуЏими Чу

СПОДЕЛИ