Музичката ѕвезда  Ед Ширан објави нов спот за песната „Perfect“. Со оваа песна Ед го најави свјот нов албум.

Славниот пејач и актерката Зои Дојч се забавуваат на ски ресорт, а романтичните сцени разнежнија милиони срца.

СПОДЕЛИ