Славната манекенка Ирина Шајк ужива во мајчинството. 31-годишната Русинка ѝ е посветена на ќеркичката Леа, а папараците редовно ги документираат нивните прошетки.

Сега тие беа фотографирани во Лос Анџелес. Како и секогаш, Ирина го чува малото бебенце заштитено од љубопитните објективи.

СПОДЕЛИ