Јана Бурческа се породи. Македонската пејачка роди девојче за кое беше објавено дека ќе го добие името Дона.

24-годишната македонска ѕвезда објави дека е бремена непосредно пред да настапи на евровизиската сцена, а истата вечер доби и предлог за брак.

Јана Бурческа

СПОДЕЛИ