Популарната манекенка Кендис Сванапул ги привлекуваше кон себе погледите на присутните на доделувањето на наградите Тони во Њујорк.

На манифестацијата, 28-годишната манекенка изгледаше како барбика во проѕирен фустан од Прабал Гурунг. Тешко е да се поверува дека атрактивниот ангел на Victoria’s Secret се породи пред само осум месеци.

СПОДЕЛИ