За време на официјалната посета на Кина, првата дама на САД – Меланија Трамп носеше фустан од колекцијата есен 2016 на позатиот бренд Гучи.

Меланија го искомбинира фустанот со розови обувки од Кристијан Лобутин.

Меланија Трамп и Марго РобиМеланија Трамп и Марго Роби

СПОДЕЛИ