Насловната страница на Harper’s Bazaar Австралија повторно ѝ припадна на Миранда Кер. 34-годишниот модел, овој пат позираше со своето милениче, кучето Теди.

Атрактивниот модел се појавува во неколку едноставни комбинации, на кои особено доаѓа до израз масивниот колан. Таа е познат љубител на впечатливи модни додатоци и преферира да го освежува едноставниот изглед со само еден детаљ.

Миранда КерМиранда КерМиранда КерМиранда КерМиранда Кер

СПОДЕЛИ