Се наближува премиерата на последниот дел од трилогијата „Fifty Shades of Grey“. Истата е закажана за 9 февруари. Па така не е ничудно што конечно беше објавен финалниот трејлер за долго очеуваниот филм.

СПОДЕЛИ