Модниот маѓионичар Ели Сааб умее да проникне во женските фантазии за да создаде креации кои молскавично освојуваат.

Новата колекција венчаници есен/зима 2018, ќе ги привлече дамите кои обожаваат класични силуети, романтични цветни апликации и аристократски декорации.

Колекција на Ели Сааб

Колекција на Ели СаабКолекција на Ели СаабКолекција на Ели СаабКолекција на Ели СаабКолекција на Ели Сааб

СПОДЕЛИ