Модната куќа Шанел ја објави својата најнова видео реклама. Ѕвезда во истата е славната актерка Кира Најтли.

Најтли ја пее песната „Le Tourbillon de la Vie“ од францускиот филм „Jules et Jim“ и ја претставува новата колекција накит – Chanel’s Coco Crush.

СПОДЕЛИ