Славниот музички пар – Бијонсе и Џеј Зи моментално се релаксира со трите деца на одмор во Мајами.

Но папараците успеаа да ги уловат нивните приватни моменти и да ги фтографираат музичките ѕвезди со малите бебиња. На фотографиите Бијонси го држи во раце малиот Сер Картер, а малата Руми ја држи Тина Ноулс, мајката на Бијонсе.

Бијонсе и Џеј Зи со семејствотоБијонсе и Џеј Зи со семејствотоБијонсе и Џеј Зи со семејствотоБијонсе и Џеј Зи со семејствотоБијонсе и Џеј Зи со семејството

СПОДЕЛИ