Elsa Hosk at a fitting for her Victoria’s Secret Fashion Show Swarovski look.

 

Следната недела ќе се одржи долго очекуваната ревија на Victoria’s Secret во Шангај, Кина.

Вчера на социјалните мрежи беше објавен костимот на ангелот Елза Хоск. Креацијата вклучува 275.000 разнобојни кристали и ја одбележува 15-годишната соработка на VS со брендот Swarovski.

Елза ХоскЕлза ХоскЕлза Хоск

СПОДЕЛИ