Познатиот актер Роуан Аткинсон, добро познат по улгата на „Мистер Бин“, го очекува своето трето дете.

62-годишниот актер и неговата 33-годишна девојка Луиз Форд за кратко време ќе се радуваат на раѓањето на нивното прво заедничко дете.

АткинсонАткинсон

СПОДЕЛИ