Од светот на модата пристигна и информацијата за тоа кои ќе бидат годинешните домаќинина фамозната МЕТ Гала.

Во Мај следната година Ријана, Амал Клуни и Донатела Версаче ќе бидат новите домаќинки на нај очекуваниот црвен тепих во годината.

Image result for rihanna met

СПОДЕЛИ