Минатата година модната дизајнерка Victoriа Beckham и познатата фирма за козметика Estée Lauder  создадоа makeup линијата на која се продаде со рекордна брзина.

Па така не е ни чудна веста која Estée Lauder туку што објави, а тоа е дека одредените bestselleri од оваа соработка, се враќаат повторно на пазарот, а на линијата ќе и бидат додадени новиот руж и бронзер.

Новите производи го вклучуваат ружот во нијанса “Nude Spice” и бронзерот во нијанса “Saffron Sun”.

СПОДЕЛИ