Музичката соработка на музичите ѕвезди Еминем и Бијонсе несомнено ќе биде огромен хит.

Песата го носи името „Walk On Water“ и ќе се најде на претстојниот албум на Еминем, насловен „Revival“.

Слушнете во прдолжение:

СПОДЕЛИ