Showing all 47 results

Show sidebar
aloe wax
Изгасни

ALOE – ВОСОК ЗА ДЕПИЛАЦИЈА ВО РОЛОН 100 мл

italwax azulene
Изгасни

AZULENE – ВОСОК ЗА ДЕПИЛАЦИЈА ВО ГРАНУЛИ 1кг

Изгасни

AZULENE – ВОСОК ЗА ДЕПИЛАЦИЈА ВО ЛИМЕНКА – 800 мл

azulene wax
Изгасни

AZULENE – ВОСОК ЗА ДЕПИЛАЦИЈА ВО РОЛОН 100 мл

crystal - восок за депилација
Изгасни

CRYSTAL – ВОСОК ЗА ДЕПИЛАЦИЈА ВО ГРАНУЛИ 750 мг

full body wax vosok
Изгасни

FULL BODY WAX – ВОСОК ЗА ДЕПИЛАЦИЈА ВО ГРАНУЛИ 1кг

Изгасни

HONEY – ВОСОК ЗА ДЕПИЛАЦИЈА ВО РОЛОН 100 мл

Piling Almond Badem
Изгасни

MIRAVEDA ПИЛИНГ – ALMOND / БАДЕМ од ITALWAX

miraveda pling citrus
Изгасни

MIRAVEDA ПИЛИНГ – CITRUS од ITALWAX

Piling tropic kokos
Изгасни

MIRAVEDA ПИЛИНГ – TROPIC / КОКОС од ITALWAX

Italwax Natural
Изгасни

NATURAL – ВОСОК ЗА ДЕПИЛАЦИЈА ВО ГРАНУЛИ 1кг

Восок Natural
Изгасни

NATURAL – ВОСОК ЗА ДЕПИЛАЦИЈА ВО ЛИМЕНКА – 800 мл

Natural восок
Изгасни

NATURAL – ВОСОК ЗА ДЕПИЛАЦИЈА ВО РОЛОН 100 мл

Изгасни

NIRVANA – ВОСОК ЗА ДЕПИЛАЦИЈА ВО ГРАНУЛИ ОД ЛАВАНДА 1 КГ

нирвана - восок
Изгасни

NIRVANA – ВОСОК ЗА ДЕПИЛАЦИЈА ВО ГРАНУЛИ ОД САНДАЛОВО ДРВО 1 КГ

plum - восок за депилација
Изгасни

PLUM – ВОСОК ЗА ДЕПИЛАЦИЈА ВО ГРАНУЛИ 1кг

Pour Home
Изгасни

POUR HOMME – ВОСОК ЗА ДЕПИЛАЦИЈА НА МАЖИ ВО ГРАНУЛИ 1кг

Изгасни

PRE WAX ITALWAX FULL BODY OIL – МАСЛО ЗА ПРЕД ДЕПИЛАЦИЈА

Изгасни

ROSE – ВОСОК ЗА ДЕПИЛАЦИЈА ВО ГРАНУЛИ 1кг

Изгасни

ROSE – ВОСОК ЗА ДЕПИЛАЦИЈА ВО ЛИМЕНКА – 800 мл

rose oil wax
Изгасни

ROSE OIL – ВОСОК ЗА ДЕПИЛАЦИЈА ВО РОЛОН 100 мл

selfie - восок за депилација
Изгасни

SELFIE = ВОСОК ЗА ДЕПИЛАЦИЈА ВО ГРАНУЛИ 500гр

Italwax white chocolate
Изгасни

WHITE CHOCOLATE – ВОСОК ЗА ДЕПИЛАЦИЈА ВО ГРАНУЛИ 1кг

white chocolate
Изгасни

WHITE CHOCOLATE – ВОСОК ЗА ДЕПИЛАЦИЈА ВО ЛИМЕНКА – 400 мл

Изгасни

WHITE CHOCOLATE – ВОСОК ЗА ДЕПИЛАЦИЈА ВО ЛИМЕНКА – 800 мл

white chocolate
Изгасни

WHITE CHOCOLATE – ВОСОК ЗА ДЕПИЛАЦИЈА ВО РОЛОН 100 мл

Изгасни

YORKMA – ТОПИЛКА ЗА ВОСОК 400 мл

Изгасни

Гел со разладувачки ефект после депилација – Ментол 250 мл

Drveni Spatuli
Изгасни

Дрвени Шпатули за восок

130 ден415 ден
прстени
Изгасни

ЗАШТИТНИ ХАРТИЕНИ ОБРАЧИ / ПРСТЕНИ ЗА ЛИМЕНКА

Изгасни

Комбинирана топилка за восок

Изгасни

Ленти за депилација

130 ден520 ден
Изгасни

Лосион за после депилација – Арган 250 мл

Изгасни

Лосион за после депилација – Портокал 500 мл

Изгасни

Лосион немасен за после депилација – Azulene 500 мл

Изгасни

Масло за после депилација – Лимон 500 мл

Изгасни

Масло за после депилација – Ментол 500 мл

парафин праска
Изгасни

ПАРАФИН – ПРАСКА од ITALWAX

парафин лимон
Изгасни

ПАРАФИН – ЛИМОН од ITALWAX

ПАРАФИН МАСЛИНКА
Изгасни

ПАРАФИН – МАСЛИНКА од ITALWAX

парафин орхидеја
Изгасни

ПАРАФИН – ОРХИДЕЈА од ITALWAX

Изгасни

Топилка Liberty 400мл

Изгасни

Топилка за восок во ролон Easy Double со база

Изгасни

Топилка за восок во ролон Easy single со база

Изгасни

Топилка за восок во ролон Easy Triple со база

Изгасни

Топилка за восок во ролон Shape 100 ml

Изгасни

Шеќерна Паста Soft / Strong 400 мл