Showing all 15 results

Show sidebar
Изгасни

BINACIL БОЈА ЗА ТРЕПКИ 15 г

Изгасни

BINACIL подлоги за заштита на кожа – 100 парчиња

Изгасни

BINACIL подлоги за мешање – 50 парчиња

Изгасни

BINACIL стапче за мешање – 3 парчиња

Изгасни

BINACIL ФЕН ЧЕТКА ЗА БОЕЊЕ ТРЕПКИ

Изгасни

BINACIL Хидроксин Пероксид – Крема 50 мл

Изгасни

BINACIL ЧИСТАЧ ЗА БОЈА ЗА ТРЕПКИ 50 мл

Изгасни

GLUE & ROLL течност за остранување лепак и ролни 100 мл

Изгасни

POWER PADS силиконски подлоги за виткање трепки (XS, S, M)

Изгасни

Гел сет со поединечни дози

Изгасни

Мини Сет

Изгасни

Ролни за трепки (XS, S, M – 16 парчиња)

Изгасни

Содиум Хлорид – раствор 0.9% 125 мл

Изгасни

СПЕЦИЈАЛЕН ЛЕПАК 2 мл

Изгасни

Стартер сет за лифтинг на трепки