Supracolor 30 ml – Крем Пудра !
SUPRACOLOR 30 ml е крем пудра која последните децении е една од најдобрите пудри. Работата на професионалните шминкери е незамислива без оваа пудра за шминка и незаменлива за употреба во театрите.
1.

Одлична прикривност

Компатибилност со кожата.
2.

Одлична за професионална шминка

За ефекти со бои и сликање по кожа.
3.

Голем избор на бои.

Бои за тен и интензивни бои.
4.

За употреба во театрите.

Ефективна за сенчање и осветлување.
pudra transparentna za model
pudra kake transparentna za model
Водена пудра Cake Make-up.

Cake make-up камено-водена пудра е интензивна пудра во форма на компактна пудра која се нанесува со влажна апликација. Кога еднаш ќе се нанесе и исуши веќе не се размачкува во допир со вода.

ПАКУВАЊЕ: 35 г

.

AZULENE – ВОСОК ЗА ДЕПИЛАЦИЈА ВО ГРАНУЛИ 1кг

AZULENE Восок за депилација во гранули е транспарентен восок. Идеален за отстранување на тенки и светли влакна. Поради исклучително силната адхезија на влакната, се нанесува во тенки слоеви.

italwax azulene

ROSE – ВОСОК ЗА ДЕПИЛАЦИЈА ВО ГРАНУЛИ 1кг

Rose Восок во гранули со висока густина. Тој е многу ефикасен за отстранување на кратки и силни влакна. Високата концентрација на титаниум диоксид во Rose восокот во гранули овозможува одлична адхезија на влакната.

Професионална козметика за депилација произведена во согласност со модерната и класична италијанска формула под строг надзор на нејзината приватна лабораторија во Милано..

Продукти за депилација

Восок во лименка

Идеални за отстранување на тенки и светли влакна. Поради исклучително силната адхезија на влакната, се нанесуваат во тенки слоеви..

FULL BODY WAX – ВОСОК ЗА ДЕПИЛАЦИЈА ВО ГРАНУЛИ 1кг

Нова специјална формула на восок во слој од Italwax, создадена за отстранување на влакна на кој било дел од телото..

full body wax vosok

НАРАЧАЈ ЛЕСНО – БРЗА ДОСТАВА

ИСПРАТИ ПОРАКА

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Ул. Кежовица 32
Штип, 2000
Македонија
0038972310343
info@model.mk

Доколку имате прашања во врска со производите или услугите , испратете порака а Ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.

Секој е УБАВ на свој начин – Ние само помагаме да се истакне УБАВИНАТА !